2017-es kerékpáros programok

Kerékpáros túrák a Börzsönyben!

Átlagos edzettséggel ezen túrák mindegyike könnyen, vagy viszonylag könnyen teljesíthető. Feltétele azért, hogy legalább nagyjából stabilan tudj kerékpározni (mégiscsak terepre megyünk), de minden egyébre megtanítunk, jó, megbízható felszerelést adunk,tippekkel segítünk, a "jajjeznekemnemmegy" emelkedőkön megvárunk, felsegítünk. Ez nem verseny, nem időre megyünk, sehová nem kell sietnünk. A Cél, hogy mindenki jól érezze magát, és saját korlátait egy kicsit átlépve megerősödve térhessen haza.

Családi, könnyű panoráma túra az erdőben

Indulás Zebegény központjából. Táv: 8-9km (tempótól függően körülbelül kb.:1,5-2 óra)

E túra keretében egy kis csavarral feltekerünk Kövesmezőre ahonnét szemben velünk a visegrádi várral gyönyörű panoráma van a Duna Nagymaros felőli oldalára, aztán lefelé jövet Zebegény fölött megnézzük a Trianon emlékművet, és a kilátót.

Családi, már kicsit nehezebb az erdőben

Indulás Zebegény központjából. Táv: 12-14 km (tempótól függően kb.:1,5-3 óra)

Könnyű, nagyon kellemes montis túra, a Malom patak völgyében kezdőknek és érdeklődőknek. Egy "nagyobb" és "hosszabb" emelkedővel, de mindenkit megvárunk :). Tetején pihegési, folyékony és szilárd étkezési lehetőség a Törökmezői turistaházban, ahol mindezek mellett egy nagyon szép kis állatkert várja az arra kíváncsiakat.

Családi, egy kicsit még nehezebb, panoráma túra az erdőben

Indulás Zebegény központjából. Táv: 14-15km (tempótól függően kb.:2-3 óra)

Megegyezik a legelsővel, kiegészítve a hegyestetői Julianus barát kilátóval. Erre a túrára már célszerű egy kis enni és innivalóval indulni.

Random, meglepetés túra

Rövid beszélgetésben rejlő igény és állapot felmérést követően megyünk ameddig bírunk, aztán jól vissza fordululunk a megérdemelt házi hamburgereinkért.